Cze 25. 2025
Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza
Firma: VHM Hotel Management Sp. z o. o.
- Odpowiedzialność m.in. za zarządzanie operacjami gastronomicznymi podczas swojej zmiany
- Nadzór nad zespołem pracowników (kelnerzy, barmani) oraz ich motywowanie do osiągania najlepszych wyników
- Organizowanie pracy w restauracji, w tym zapewnienie sprawnej obsługi Gości oraz dbanie o wysoką jakość świadczonych usług
- Monitorowanie zapasów, dbanie o odpowiednią organizację przestrzeni pracy
- Rozwiązywanie bieżących problemów związanych z punktami gastronomicznymi w hotelu
- Zapewnienie przestrzegania procedur higienicznych oraz BHP
- Odpowiedzialność za realizację celów sprzedażowych
- Raportowanie wyników do przełożonych
- Doświadczenie w pracy w gastronomii na stanowisku kierowniczym
- Umiejętności przywódcze i doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- Znajomość zasad HACCP, BHP oraz standardów gastronomicznych
- Wysoka kultura osobista i umiejętność pracy z klientem
- Zdolności organizacyjne i elastyczność w działaniu
- Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym (weekendy, święta)
- Język angielski
- przyjazną, nieformalną atmosferę pracy opartą na wzajemnym szacunku i zaufaniu, w pełnym entuzjazmu zespole
- stabilne zatrudnienie w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
- szkolenia oraz możliwości rozwoju zawodowego
- pełny i kompleksowy program wdrożenia w nowe obowiązki
- prywatną opiekę medyczną wraz z pakietem stomatologicznym i kartę Multisport
- uniform służbowy
- zniżki pracownicze w ramach sieci IHG i Grupy Satoria
- pracę na podstawie umowy o pracę lub jeśli wolisz elastyczny czas pracy - w ramach umowy zlecenia.