Cze 03. 2025

Miejsce pracy: Zabrze

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu

Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Kucharz
Miejsce pracy: Zabrze
Numer: StPr/25/0369
OBOWIĄZKI:
gotowanie śląskich potraw, wydawanie posiłków do sprzedaży.Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 10.00-18.00).
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie: podstawowe
Uprawnienia: książeczka sanepidowska


Wymagania inne:

wykształcenie bez znaczenia, umiejętność gotowania, min. 2 lata stażu pracy

Miejsce pracy:

Zabrze


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 3 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu

Zobacz najnowsze ogłoszenia

06
Cze, 2025 pt

Kierowca Międzynarodowy

Miejsce pracy: śląskie / Gliwice

Firma: CEVA Logistics Poland Sp. z o.o.

TWOJA ROLA Realizacja przewozów pojazdów (autotransporterem) w transporcie międzynarodowym. OCZEKIWANIA WOBEC KANDYDATÓW Doświadczenie w pracy jako kierowca autotransportera (nie przyjmujemy osób do nauki) Prawo jazdy kat C+E Karta Kierowcy Świadectwo...

06
Cze, 2025 pt

Operator żurawia samojezdnego

Miejsce pracy: śląskie / Dąbrowa Górnicza

Firma: Nowak-Mosty Sp. z o.o.

realizacja prac transportowych i załadunkowych, przestrzeganie obowiązujących procedur instrukcji i regulaminów, prace związane z zapewnieniem ciągłości produkcji, praca na żurawiu samojezdnym LIEBHERR LTM 1030-2.1 30 t uprawnienia na operatora żurawia...

06
Cze, 2025 pt

Specjalista ds. IT (k/m)

Miejsce pracy: śląskie / Piekary Śląskie

Firma: STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy

Opis stanowiska: Monitorowanie prawidłowego działania systemów informatycznych, Sprawne rozwiązywanie problemów teleinformatycznych i wdrażanie działań prewencyjnych, Zapewnienie wsparcia z zakresu IT dla poszczególnych działów, Prowadzenie samodzielnych...

06
Cze, 2025 pt

Doradca Klienta ds. HoReCa Foodservice

Miejsce pracy: śląskie / Gliwice

Firma: Transgourmet Polska

Twój zakres obowiązków pozyskiwanie nowych, a także utrzymywanie i rozwój poziomu zakupów u aktualnych klientów firmy z grupy klientów gastronomicznych, tworzenie pozytywnego wizerunku firmy w stosunku do jej klientów i kooperantów, prezentacja oferty firmy...